Datasäkerhet & personlig hemsida

Välkommen att besöka min sida om datasäkehet:
Robban datasäkerhet

Ännu mer välkommen till min personliga hemsida
Dissidenten

lördag 18 september 2010

Valrörelsen smutsigare än väntat

I morgon är det val, då får alla vi som arbetat med valet ett kvitto på vad vi uträttat. Det kan bli både glädje och bottenlös sorg för oss som är sverigedemokrater, jag kan inte se något mellanläge faktiskt.

En artikel i DN tar upp hur pressen vinklat nyheter och reportage om de olika partierna och partiledarna (LÄNK). SD är inte med i denna sammanställning, och tur är väl det. Kent Asp, professor i journalistik kommer fram till att Sahlin blivit negativt skildrad i våra stora tidningar, det är dock ingenting mot vad SD blivit utsatt för. En formlig flod av smutskastningsartiklar har haglat över läsarna sista tiden. Journalisterna och redaktionerna verkar ha kastat all yrkesheder över bord, borta är alla fina deviser om opartiskhet och att skildra "makten". Våra stora tidningsdrakar har brutit mot all journalistisk yrkeskodex just för att skydda makten. Den allra mildaste slutsatsen är att vi bör reformera våra journalisthögskolor i grunden.

Andra exempel är att valstugor välts över ända, medlemmar från SD har misshandlats, SD:s hemsidor har hackats flera gånger och ligger nere just nu (18 september 13.17). Inte nog med detta, vårt mediala och politiska etablissemang har värvat stackars idrottsstjärnor för att påverka valutgången (LÄNK). Så här lyder stjärnornas uttalande.

Vi har många gånger representerat Sverige, stått upp för nationalsången och sett den svenska flaggan hissas för att hylla vårt land.
Idrott handlar om förbrödring, att kämpa för varje seger men att alltid respektera varandra och aldrig någonsin se ner på någon på grund av dess hudfärg, dess ursprung, dess namn. Rasism och idrott hör inte ihop, idrott handlar om att alla ska kunna tävla på lika villkor och att ingen diskrimineras. Detsamma ska gälla i övriga samhället.
Därför vill vi med detta upprop vända oss direkt till dig som stöttat oss och stått upp för oss.
Vi ber dig, för Sveriges skull, rösta inte på ett främlingsfientligt parti i valet på söndag så att de kommer in i Sveriges riksdag.
Stå upp för de värden som idrotten, och vårt land står för, det som gör oss alla stolta, för allas lika värde. Stå upp mot rasism och mot främlingsfientlighet.

Nu är det så att SD inte ser ned på någon p.g.a. hudfärg eller ursprung, vi tycker däremot att Sveriges immigrationspolitik är katastrofal. Vi i SD vill ha samma immigrationspolitik som t.ex. Danmark, Finland och Island. Om nu dessa länders immigrationspolitik är så fasansfullt rasistisk borde ni inte tävla mot dessa länder i framtiden. Det högtravande talet om att "tävla på lika villkor" är direkt frånstötande. Alla politiska partier skall tydligen få tävla på lika villkor förutom SD. Dessa stjärnor visar just med sitt uttalande att de inte ställer upp på att våra politiska partier skall få "tävla på lika villkor" i det kommande valet.

Lyckligtvis är det mest avdankade ishockeyspelare samt Carolina Klüft som skrivit under brevet. Klüfts glansdagar har väl också passerat bäst före datum.

Även när SD kommit in i riksdagen kommer denna valrörelse att lämna en bitter eftersmak. Masken är en gång för alla bortriven och människors lägsta sidor har blottats hos det politiska och mediala etablissemanget. Denna valrörelse har inneburit mycket glädje, men den har också varit en sorgens tid när bristerna i vår demokrati har blottats med en skärpa som skärt genom själ och hjärta.

Länk DN

Länk Stjärnornas brev

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänka på att vårda språket och följa alla tryckfrihetslagar.